2021-09-12 07:46:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Fortuna most pártfogásába vesz, és még a túl merésznek tűnő terveidet is támogatja

Napi horoszkóp szeptember 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ne legyél féltékeny a partneredre, erre igazán nincs okod! Ha viszont folyton ilyesmivel frusztrálod, akkor azt érheted el, hogy végül te magad kergeted őt mások karjaiba. A Skorpióban járó Vénusz féltékennyé tehet, de más szempontból nagyon jó hatással van rád.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A hétvégi béke veszélybe kerül a figyelmetlenséged (feledékenységed) miatt. A távolból minden sokkal jobbnak látszik, mint amilyen a valóságban. Ez érvényes egy kecsegtető állásra is. Gondold meg, mielőtt igent mondasz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobb, ha nem ütöd az orrodat mások dolgába, mert még a legjobb szándék is visszájára fordulhat, és a nyakadba sózzák a hibákat. Más sem jár a fejedben, mint a szerelem, de akiért rajongasz, nem is sejti. Mi lenne, ha kezdeményeznél?

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatodban szerencsés fordulatot hoz egy hirtelen napfényre kerülő titok, rájössz, féltékenységed alaptalan volt. Igazán harmonikus és romantikus délutánt, estét tölthettek el együtt. Kell is már ez a gondtalanság, mert sok volt mostanában a kihívás!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fortuna most pártfogásába vesz, és még a túl merésznek tűnő terveidet is támogatja. Ez persze nem jelenti, hogy elkerülsz minden problémát. A Mars és a Vénusz viszont segítségedre lesz, ha még egyedül élsz, de már feladnád a magányt.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehetőséged van a közös otthon megteremtésére, vagy, ha már a fészekrakáson túl vagy, annak szépítésére, kényelmesebbé, otthonosabbá tételére, amit a párod is nagyon értékelni fog. Meghitt estéket jelez az idei ősz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A párkapcsolatodban valahogy próbáld meg csökkenteni az elvárásaidat, és szaporítsd a dicséreteidet. Mindig mutasd ki a háládat, mondj köszönetet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók most a magánéletednek kedveznek. Párkapcsolatodban lehetőséged van megtalálni azt a harmóniát és békét, amire mindig is vágytál. A jegyedben járó Vénusz igencsak szenvedélyes és boldog időszakot jelez!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párod kedvessége meghat és bizakodásra késztet. Egyre jobban összecsiszolódtok, és egyre több közös érdeklődési területet fedeztek fel. Ennek köszönhető, hogy kapcsolatotok egyre örömtelibb, és stabilabb is lesz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Hajlamos lehetsz arra, hogy álmaidban, vágyaidban túlságosan elrugaszkodj a valóságtól. Ez mindaddig rendjén is van, amíg el tudod választani egymástól a kettőt. Ha azonban az illúzióidat elkezded számon kérni a párodtól, annak csak veszekedés, csalódás lehet a vége.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elkezdődhet egy új kapcsolat az életedben, ha a régivel nem vagy elégedett, vagy valamilyen szempontból túl nagy gondot jelent neked. Például azért, mert szerencsétlen módon egy szerelmi háromszögbe keveredtél, és már keresnéd a kiutat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bármit elérhetsz, bárkit elcsábíthatsz, a bolygók most szinte tálcán kínálják a lehetőségeket, csak élned kell velük. Sokat ígérő távlatok nyílnak előtted. Ráadásul befolyásos emberek is támogatnak, mégis tele a lelked aggodalommal. Nézz szembe velük, és maguktól szertefoszlanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: